Suriname

Carib Intertrans verscheept geregeld goederen naar Suriname, van kleine pakketten tot volle containers. Denkt u erover om te (r)emigreren naar Suriname? Of wilt u graag pakketjes laten verschepen? Neem vandaag nog contact op met Carib Intertrans om de mogelijkheden te bespreken!

De afvaart naar Suriname duurt 10 of 19 dagen en u ontvangt bericht zodra uw goederen aankomen. Voor de FCL-ladingen is het ook mogelijk om gebruik te maken van een langere afvaart. Er zijn veel verschillende mogelijkheden en wij zijn uw graag van dienst om de beste optie voor u te realiseren.

Voor het verschepen van auto’s gelden speciale regels. Zo mag een personenauto niet ouder zijn dan 8 jaar. Voor busjes geldt dat deze niet ouder mogen zijn dan 15 jaar. Auto’s dienen altijd bij onze loods te Capelle a/d IJssel (nabij winkelcentrum Alexandrium, Rotterdam) aangeleverd te worden. De medewerkers van Carib Intertrans staan u graag te woord voor meer informatie en bieden u altijd een scherpe, passende en vrijblijvende offerte.

Informatie over het invoeren van goederen naar Suriname is te vinden in dit document en via de douanewebsite van Suriname.

Webdevelopment by Oil4