Verschepen Aruba

  • Vrijblijvend advies door middel van huisbezoeken

  • Indien geïnteresseerd, inpakken terplekke mogelijk

  • Meertalig (zeker bij particulieren als zeer prettig ervaren)

  • Wij hebben betrouwbare partners op het eiland

  • Verzekeringen

  • Meedenken met de behoeftes van een klant

Wat u ook wilt verschepen van en naar Aruba, Carib Intertrans verzorgt het op een snelle en professionele manier. Carib Intertrans heeft zich gespecialiseerd in het transport van diverse soorten goederen, van inboedels tot auto’s, naar onder andere de Nederlandse Antillen. Mede dankzij onze ervaren en betrokken medewerkers, worden vele nieuwe klanten snel vaste relaties.

Scheepvracht

Carib Intertrans is een hoogwaardige expediteur die al uw goederen op veilige en professionele wijze kan verschepen naar onder andere Aruba. Het maakt hierbij niet uit hoe groot of klein uw vracht is. Wij verschepen namelijk zowel persoonlijke goederen en inboedels als auto’s en containers. Onze betrokken medewerkers verstaan hun vak goed en weten dan ook precies hoe ze met uw goederen moeten omgaan. Zo bent u verzekerd van veilig transport. Om ook de snelheid van de verzending te garanderen, verzorgen wij elke week transport naar het Caribisch gebied. Naast een snelle en professionele levering, verzorgen wij ook graag alle administratieve zaken zoals alle benodigde douanedocumenten voor u.

Contact
Carib Intertrans kan persoonlijke goederen, inboedels, maar ook zeecontainers op een veilige en professionele manier verschepen naar bijvoorbeeld Aruba. Indien u interesse hebt in onze diensten, kunt u met ons in contact komen via telefoonnummer +31(0)10-7670371 of e-mailadres info@caribintertrans.com. Ook kunt u hier terecht voor al uw vragen.

Informatie over het invoeren van goederen op Aruba vindt u via dit document en via de douanewebsite van Aruba.

Meer informatie?

Wij nemen contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.